Carlsen-familien ønsker ny spillpolitikk

Du er glup når du er god i sjakk. Glupinger ønsker ny spillpolitikk. Det er naturlig at mange i Carlsen-familien ønsker ny spillpolitikk.

I dag ettermiddag ble det klart at flere av medlemmene i Carlsen-familien støtter en eventuell avtale mellom Norges Sjakkforbund og Kindred Group, ifølge VG.no.

Norges Sjakkforbund (NSF) har blitt tilbudt en avtale med Kindred Group, eier av blant annet Unibet, verdt 50 millioner kroner. Det meldte TV2 tidligere denne måneden. Norsk Sjakkforbund skal bestemme om de skal inngå avtalen på kongressen som blir avholdt 7. juli.

Det har kommet reaksjoner på den fremforhandlede avtalen, blant annet fra idrettspresidenten.

Om Magnus Carlsen støtter avtalen, vil ikke Henrik Carlsen, pappaen til Magnus Carlsen, røpe, men hvis skribenten skulle vedde er svaret ja.

Sjakkforbundet er et fattig forbund uten politiske gaver gjennom den proteksjonistiske spillpolitikken. Avtalen er et spørsmål om man vil være rik eller fattig, de fleste oppegående mennesker velger rik.

Det er ulovlig  å markedsføre internasjonale aktører i Norge, men det er mulig med avtale uten det vi kan definere som reklame.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar