Sjakkforbundet tilbydd en gullkantet avtale med Kindred Group

Det er lovlig å inngå avtale, kall det gjerne samarbeidsavtale. Det er ulovlig å markedsføre utenlandske spillselskap og spill i et land der politikerne ønsker størst mulig omsetning i Norsk Tipping, selskapet som gir politikerne enorm makt over idrett og kultur.

Norsk spillpolitikk er proteksjonisme av verste sort. Når norske politikere kritiserer den amerikanske presidenten for proteksjonisme, er troverdigheten lik null på grunn av spillpolitikken.

Norges Sjakkforbund (NSF) har blitt tilbudt en avtale med Kindred Group, eier av blant annet Unibet, verdt 50 millioner kroner, melder TV2.

Norsk Sjakkforbund skal bestemme om de skal inngå avtalen på kongressen som blir avholdt 7. juli. Ettersom sjakkforbundet har et par millioner kroner årlig i omsetning, bør forbundet inngå avtalen. Det er rett og slett en gullkantet avtale.

--Det er viktig for oss å poengtere at dette ikke er en sponsoravtale, vi skal ikke markedsføre spillselskap. Vi skal kun, innenfor ytringsfriheten, være med på å si noe om selve spillpolitikken i Norge, sier Morten Lillestøl Madsen, president i Norges Sjakkforbund, til TV2.

Flere bør være med i debatten om den motbydelige spillpolitikken i Norge. Den debatten kan man delta i uten økonomisk kompensasjon.

Norges Sjakkforbund er ikke en del av Norges Idrettsforbund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar