Bekymret for at spilleavhengige sprekker, men motarbeider lisenssystemet. Kjære kulturminister, dette henger rett og slett ikke på grep!

Er du for enerettsmodellen og dermed for et stort uregulert nasjonalt marked, gjør du utfordringene for spilleavhengige og personer med problematisk adferd større. Formyndere med krokodilletårer for spilleavhengige, er ikke troverdig.

Enerettsmodellen betyr et stort uregulert nasjonalt marked. På grunn av monopolet er det minimal kontakt mellom myndighetene og de kommersielle bookmakerne norske forbrukere benytter.

Lisenssystemet betyr et regulert marked, konsesjonsvilkår bookmakerne må følge. Ett av konsesjonskravene kan være eller bør være spillpause for alle som føler de har problematisk adferd.

Spillavhengighet Norge frykter at flere spilleavhengige sprekker på grunn av koronakrisen. Kulturminister Abid Raja frykter utviklingen, ifølge Aftenposten.no.

Både Spillavhengighet Norge og kulturministeren har advart mot liberalisering av politikken gjennom regulering av markedet. Krokodilletårene har dermed minimal troverdighet. Flaut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar