Å fy flate, kongen har slått på stortromma foran dagens Champions League-kamper. Tro om pappaen Roger Hansen vet om dette?

Skribenten får inn en god del oddskuponger de fleste av dagene. Det er kun et bittelite mindretall som får omtale. En av oddsspillerne jeg mer enn gjerne skriver om er kongen Sindre Olav Hansen. Fiskeren fra Nordkapp er rå på oddsen, han setter så pass mye penger på veddemål at skribenten hyler foran dataskjermen. Det er for øvrig verdt å merke seg at kongen, altså Sindre Olav Hansen, bruker gevinster. Han er dermed en perfekt oddsspiller som aldri bruker mer penger enn det han har råd til å tape.

Fiskeren fra Skarsvåg har i dag satt en betydelig sum på 1x i kampen mellom Real Madrid – Manchester City. Han har satt så mye penger på objektet, at kvelden kommer til å bli superspennende for Sindre Olav Hansen. Sykt rått, herlig rått!

Pappaen Roger Hansen, en kjent arbeiderpartipolitiker i Nordkapp, hadde full klaff da han produserte Sindre Olav. Bare navnet Olav indikerer at foreldrene var fornøyde da gutten kom til verden for et par tiår siden.  Om pappaen er stolt av sønnens veddemål i kveld, er langt mer usikkert. Det er mye fisk som skal opp av havet for å forsvare beløpet.

Sindre Olav Hansen bruker Coolbet, en av de mange kommersielle aktørene i markedet.

Oddsen gjør Champions League sinnssykt spennende. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape. Avspark i kveldens Champions League-kamper er klokken 21:00. Ja, jeg kommer til å følge med om Sindre Olav Hansen på cirka 71 grader nord, får inn kveldens veddemål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar