Størst omsetning på Real Madrid – Manchester City, og skribenten tror oddssetterne har bommet på oddsen

Alt tyder på at oppgjøret mellom Real Madrid – Manchester City er den Champions League-kampen med størst omsetning denne uken. Skribenten tror også oddssetterne har bommet på oddsen på hjemmeseier.

Skribenten sitter ikke på fasiten når det gjelder om det er bom eller ikke, men mye penger har havnet på Real Madrid-seier. Kampen i Spania slår omsetningen på tirsdagens kamper og ligger foreløpig godt foran den andre kampen i kveld.

I skrivende stund gir Coolbet.com 3,20 i odds på Real Madrid-seier. Det er unaturlig høy odds, etter skribentens mening. Og ja, det er dristig å komme med en slik påstand ettersom ingen av oss sitter med fasiten før avspark.

45 minutt før avspark i kampen mellom Real Madrid – Manchester City var omsetningen hos Coolbet kroner 451 322. 54 prosent av omsetningen var satt på hjemmeseier, åtte prosent på uavgjort og 39 prosent av pengene havnet på borteseier. Det var foretatt 5 482 spill på objektet, på hjemmeseier, uavgjort og borteseier.

Omsetningen hos Coolbet på Lyon – Juventus var 45 minutt før avspark kroner 373 271. 93 prosent av omsetningen var satt på borteseier, fem prosent på uavgjort og to prosent av pengene havnet på hjemmeseier. Det var foretatt 6 658 spill på objektet hos Coolbet.

Napoli – Barcelona: Kroner 386 061
Chelsea - Bayern München: Kroner 346 218

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar