Kjell Andreassen, kan du for h..... komme deg hjem fra ferie

Hvis Kjell Andreassens juleferie skal pågå til langt ut i januar, må unge Solvik til skifteretten. For en katastrofehøytid på oddsen!

«Ulempen med ferie for Kjell Andreassen, avholdsmannen Kjell Andreassen, er rekordmange telefonsamtaler hjem til Honningsvåg. Han ringer og ringer, og hver gang leverer vi inn oddskupong eller oddskuponger. Ettersom han ringer fra ferie, har han ikke studert objektene spesielt nøye. Det betyr mange grusomme veddemål og pengene flyr ut av konto. Hver feriesamtale fra Kjell Andreassen koster meg som regel 500 kroner.»

Vi har spilt og spilt i julen etter oppringinger fra Andreassen, avholdsmannen Kjell Andreassen som jeg mistenker sitter og nipper til glass en plass i Norge. Alt og jeg mener alt av kuponger har vi tapt penger på. I dagens spill bommet vi på Preston som tapte hjemmekampen mot Reading. Om det er irriterende? Ja, veldig. Ettersom Preston tidlig lå under 0-2 var det ikke spesielt spennende heller.

Mens 2018 var et godt odds-år for Solvik og Andreassen har 2019 vært tilsvarende dårlig. Coolbet har tjent grovt med penger på oss, spesielt i periodene Andreassen har hatt ferie. Samtidig er det vanskelig å klage, i alle fall klage med troverdighet. Vi har selv valgt spillene og valgt hvor mye penger vi skal bruke på fotballtipping. Med frihet følger det betydelig med ansvar, et ansvar Solvik må ta større grep om.

Jeg lover å juble når Kjell Andreassen er tilbake i Honningsvåg, og la det skje før unge Solvik må møte i skifteretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar