Tro om Audhild Andreassen vet for en økonomisk katastrofe ferie for Andreassen betyr for unge Solvik?

Akkurat nå er familien Andreassen på tur på juleferie. Det betyr at min spillekompis Kjell Andreassen har reist fra Magerøya på cirka 71 grader nord. Han Kjell er ofte på ferie og han fortjener hver feriedag på grunn av lange arbeidsdager, men han har så vidt jeg vet aldri vært borte fra Honningsvåg i julen. Konsekvensene av det for julelotteriet får vi vite mandag kveld under trekningen, en trekning som blir offentliggjort i Radio Nordkapps julesending.

Ulempen med ferie for Kjell Andreassen, avholdsmannen Kjell Andreassen, er rekordmange telefonsamtaler hjem til Honningsvåg. Han ringer og ringer, og hver gang leverer vi inn oddskupong eller oddskuponger. Ettersom han ringer fra ferie, har han ikke studert objektene spesielt nøye. Det betyr mange grusomme veddemål og pengene flyr ut av konto. Hver feriesamtale fra Kjell Andreassen koster meg som regel 500 kroner.

Andreassen startet i natt, sent i natt etter at kofferten var pakket. Han ville ha penger på dagens Premier League-kamper og vi valgte følgende:
Tottenham – Chelsea 1.
Watford – Manchester United 2.
Odds 4,46. Nam.

Solvik og Andreassen bruker Coolbet, en av aktørene norske myndigheter misliker. Norske politikere kan mene hva de vil, men det er umulig å stenge Norge ute fra verden; ett av mange argument om hvorfor lisenssystemet er bedre enn enerettsmodellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar