2019 har vært et år med flere seire til lokalradiobransjen

Året vi nå legger bak oss har vært et år med flere viktige seire for lokalradiobransjen når det gjelder radiobingo.

Liberale politikere og bransjen har i mange år jobbet for økt lykketallpott i radiobingo. Det har vært stor motstand mot liberaliseringen, uforståelig stor motstand.

For et knapt år siden ble det gjort endringer i bingoregelverket. For radiobingo var den viktigste endringen at lokalradiostasjoner får ha lykketallpott på 100 000 kroner. Grensen var 70 000 kroner før liberaliseringen. Endringen har vært en enorm suksess med større omsetning. Større omsetning og flere bingospillere har ikke gitt Norge flere spillere med problematisk adferd.

Seier nummer to er at kulturminister Trine Skei Grande (V) har åpnet for salg av digitale radiobingoblokker, noe lokalradiobransjen har kjempet for i mange år. Det var stortingsrepresentant Trond Giske (Ap) som fikk fart på regjeringen i dette spørsmålet. Dette burde Trine Skei Grande klart selv, uten drahjelp fra Arbeiderpartiet.

Årets siste radiobingo
Unge Solvik sitter i studio i kveld for årets siste radiobingo i Radio Nordkapp. Jeg har 107 000 kroner på bordet. Nam! Dette blir nok en sykt spennende mandag!

Radiobingoen er på lufta klokken 21:00.

Radiobingo er den viktigste inntektskilden til mange lokalradiostasjoner. Dessuten er radiobingo veldig spennende, utrolig pirrende faktisk. Bor du i dekningsområdet til en radiostasjon med bingo, spill radiobingo! Sjansen for spilleavhengighet gjennom radiobingo er omtrent null!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar