FrPs stortingsgruppe bør gjøre som Roy Steffensen

FrP er det partiet som er mest liberal på Stortinget i spillpolitikk. Partiet og partiets representanter har gjennom historien fremmet en rekke forslag om liberalisering av spillpolitikken, blant annet forslag om å tillate kasino i Norge. FrP har også æren for at poker ble liberalisert i forrige valgperiode. Det andre frihetspartiet, eller partiet som markedsfører seg som et frihetsparti, Høyre gikk inn for fortsatt forbud for poker på landsmøtet i 2013.

Med FrP-politikk ville det vært et lisenssystem slik andre land har innført, en politikk som trolig gir større inntekter til staten og ivaretar problemspillerne på en bedre måte. Lisenssystemet har få ulemper, selv om vi som elsker frihet må forholde oss til et marked som i stor grad er gjennomregulert gjennom lisenssystemet.

Roy Steffensen, stortingsrepresentant for FrP, har forelsket seg i 1,10-prinsippet jeg har skrevet mye om, og som jeg og Kjell Andreassen har gjennomført noen ganger. For en veldig liten sum får Roy Steffensen og andre som prøver prosjektet mye underholdning. Alle stortingsrepresentantene til FrP bør prøve ut systemet, lage en konkurranse hvem som gjør det best i oddsspill.

I dag har Steffensen satset på Ajax mot Feyenoord, riktig nok med intet spill ved uavgjort. Odds, kun 1,07. Det er i tråd med prinsippene i prosjektet.

Ole Dyrstad har satt opp regnestykket, Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene og Stig Erling Kristiansen har satt tallene inn i excel.
(Trykk på bildet for større format) 

Unge Solvik og Kjell Andreassen tapte pengene på prosjektet i går, selv om vi vant på andre oddskuponger. I dag prøver vi på nytt på objekt med lav odds. Rett og slett fordi det er artig å se hvor lang vi kan komme på premiestigen. Om dette er farlig? Overhode ikke! Det er kun spennende, spesielt når innsatsen blir høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar