6 463 kroner forsvant fra Betsson-kontoen

Du vet det er veldig spennende når du vil tisse og det er åtte minutt igjen til pause, men venter til pausen før du går på do. Herregud, så rått. Synd det endte med tap av penger.

Kjell Andreassen fra Honningsvåg og unge Solvik har over litt tid satset på objekt med lav odds hos Betsson. 100 kroner ble til 6 453kroner gjennom mange veddemål og kuponger. I ettermiddag var det slutt. Juventus klarte kun 1-1 borte mot Lecce, vi hadde borteseier i prosjektet.

Det var sykt spennende i en kamp Juventus dominerte og burde vunnet. Om det er surt at pengene forsvant? Tja eller ja. Samtidig vet både Andreassen og Solvik at oddsen er risikosport, eller det er hyggespill og underholdning. Penger som kommer «fort» kan også forsvinne på få sekund. Det reelle tapet er innskuddet på 100 kroner, og vi har hatt sykt mye artig for hundrelappen.

Det vi har gjort og kommer til å gjøre mer hos Betsson, regner formyndere som farlig ettersom kommersielle aktører blir nektet offisiell tilgang til det norske markedet. Opplegget vi har gjennomført er uskyldig moro, og de fleste i Norge har råd til å tape et innskudd på 100 kroner. Eller sagt på en annen måte; mange bruker langt mer enn 100 kroner på hyggespill hos det statlige selskapet Norsk Tipping.

Ole Dyrstad har laget regnestykket, Kjell Andreassen har dobbelt sjekket tallene og Stig Erling Kristiansen har satt tallene inn i excel.  På søndag er vi sikkert i gang med et nytt prosjekt på Betsson.com.
(Trykk på bildet for større format) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar