Meldinger fra Janne Sannes

Hvis du drømmer om meldinger fra Janne Sannes, mobbeombud i Finnmark, burde du gått i skoene til unge Solvik. Etter Bodø/Glimt-kamper hagler det med meldinger fra Sannes, som er gift med Bodø/Glimt-legenden Vegard Sannes. Hun er spesielt aktiv når Glimt vinner og denne sesongen har Bodø-laget vunnet mange kamper i Eliteserien.

I dag kan Bodø/Glimt overta tabelltoppen i Eliteserien. Det betyr at unge Solvik sitter i radiostudio og har radiobingo når de enorme mengdene med meldinger kommer fra Janne Sannes.

Bodø/Glimt får besøk av Vålerenga i kveld. Avspark på Aspmyra Stadion klokken 19:00. Max viser kampen. Med hjemmeseier leder Bodø/Glimt serien etter 19 spilte kamper.

24 personer har satset penger på seriegull til Bodø/Glimt hos Norsk Tipping. På det meste ble det satt 500 kroner før seriestart. Skulle eliteseriegullet havnet i Bodø kan vedkommende vente seg 75 000 kroner inn på konto. Dette sier det aller meste om skjelvet norsk fotball opplever for tiden.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier i kveldens kamp:
Comeon: 1,83, 3,95, 4,00.
Betsson: 1,84, 3,95, 3,85.
Expekt: 1,83, 4,03, 3,90.
Coolbet: 1,87, 4,05, 4,03.
Unibet: 1,82, 4,00, 4,00.
Nordicbet: 1,86, 4,00, 3,90.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Bruk bonus
Har du hørt mye om de internasjonale bookmakerne, hørt advarslene fra norske myndigheter? Vel, sett inn 100 kroner og prøv selv. Det er ufarlig, til tross for hva norske politikere og Lotteritilsynet sier i debattene. Forutsetningen for hyggespill er at du har 30, 50 eller 100 kroner du har råd til å tape!

Er du ny kunde gir mange av aktørene deg bonus, penger du får til spill.

Sosialdemokratiske politikere, uansett om de har røde eller blåe slips, ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi. Ja, vi har et altfor høyt skattenivå uansett politisk flertall på Stortinget.

Hvis du følger med valgkampen som pågår, legger du merke til at de fleste politikere vil bruke mer penger; ikke mindre. Sånn er norsk politikk, dessverre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar