Hestesporten frykter tapsgrense. Høyre bør ta frem avsnittet fra prinsipprogrammet om grenser for politikk

Med innføring av tapsgrense på 20 000 i måneden for spillerne, forventer Norsk Rikstoto omsetningsfall. Det vil gå utover hestesporten, tror derby-trener, ifølge budstikka.no.

Lotteritilsynet har ikke bestemt hva som skal være tapsgrensen på Rikstoto. Det pågår en høringsrunde der høringsfristen er satt til 1. september.

Statlig vedtatt tapsgrense er en dårlig og urettferdig ordning. Har du millioninntekt har du mest sannsynlig bedre økonomi enn en lønnsmottaker med 400 000 kroner i året. Har du et begrenset økonomisk forbruk og er sparsom med penger, har du trolig bedre økonomi enn en person som har hus, hytte, bil, snøskuter, båt og reiser til sydenland et par ganger i året. Menneskene er ulike, vi har ulik økonomi. Slik er det, slik vil det alltid være og slik skal det være!

Statlig vedtatt tapsgrense har som utgangspunkt at alle menneskene er like, noe som kolliderer kraftig med virkeligheten.

Grenser for politikk
Grenser for politikk, er ord liberalister og personer på den liberale høyresiden bruker ofte. Høyre har blant annet et eget avsnitt i prinsipprogrammet med grenser for politikk!

Vi bør ha frihet og ansvar for egne penger. Statlig vedtatt tapsgrense bryter fullstendig med prinsippet om grenser for politikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar