Strive oppsummerer det første året: - We have had an eventful first year!

Strive har imponert det første året og nettstedet oppsummerer driften på en god måte selv: - We have had an eventful first year!

Supportere som ønsker å se spansk og italiensk toppfotball, har tegnet abonnement for en lav pris hos Strive. I tillegg har selskapet bak portalen kjøpt ytterligere rettigheter i løpet av året, nemlig MLS and ICC. Mer vil komme, ifølge en e-post kunder har fått.

Teknologien til nettsendingene har blitt oppdatert og kvaliteten har etter hvert blitt god. Nye kunder får en litt høyere pris fra 1. august, men vi som har vært med Strive det første året beholder vår avtale til kun 79 kroner per måned. Gitt for pengene! Dessuten er det artig å se de beste spanske og italienske kampene, gjerne med en oddskupong på skjermen.

Takk for år én, Strive. Fortsetter dere utviklingen kan dette bli sykt bra i år to!

Ideologi
Det er uheldig at politikerne vedtar lover og regler, og vedtar skatter og avgifter samtidig som staten bedriver forretningsvirksomhet. Så lenge politikerne er premissgivere for konkurransen, bør staten holde seg unna konkurranseutsatt område. Derfor ville NRK vært et fremmedord om jeg fikk bestemme.

Det er minimal oppslutning om å legge ned eller privatisere NRK, men et godt alternativ Stortinget bør samle seg om er å strupe den statlige aktøren for penger. Jo lavere post på statsbudsjettet fra 2020, jo mindre aktivitet. Et lite NRK med én TV-kanal og én radiokanal ville vært gunstig for de private aktørene som konkurrerer mot staten om seerne og lytterne. Om politikerne kommer til å strupe inntektene? Niks! Mange politikere ønsker en gigantisk statlig aktør på markedet, en aktør som gir de private aktørene enorme utfordringer. Hvorfor denne politikken har oppslutning i en tid med stort mangfold, er uforståelig for en liberalist.

Som en liberaler med sans for de private aktørene, er jeg storforbruker av de private tjenestene. Innenfor nyheter, sport og underholdning, har jeg abonnement på Strive, Netflix, HBO, Dplay, Viaplay, TV2 Sumo og Canal Digital. Hvert alternativ er billig, men i løpet av året blir det utgifter. Fordelen er at jeg har valgt hva jeg vil se på og hva jeg betaler for. Frihet, nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar