En veldig viktig Rosenborg-kamp

Du vet det er en viktig Rosenborg-kamp når unge Solvik regner på hvor lang dagens trimtur kan bli. Festen på Lerkendal er nemlig verdt å se. Det er en svært viktig Rosenborg-kamp i kvalifiseringsspillet til Champions League.

Rosenborg må vinne, må vinne! BATE Borisov leder 2-1 etter hjemmekampen, en kamp der Rosenborg spilte godt. Det er absolutt mulig for Norges representant i turneringen å kvalifisere seg til neste steg i Champions League-sirkuset.

Avspark klokken 19:00, TV 2 Sport 1 kampen.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,60, 3,80, 5,55.
Betsson: 1,59, 3,80, 5,35.
Expekt: 1,64, 3,90, 5,70.
Coolbet: 1,64, 3,80, 5,65.
Unibet: 1,68, 3,80, 5,50.
Nordicbet: 1,59, 3,80, 5,35.
Bethard: 1,58, 3,75, 5,55.

Kampen er også på oddsmenyen til Norsk Tipping. Ettersom staten kan bruke enorme ressurser på markedsføring og de private aktørene har forbud, får ikke staten omtale for oddsen på dette nettstedet.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Prøv
Har du hørt mye om de internasjonale bookmakerne, hørt advarslene fra norske myndigheter? Vel, sett inn 100 kroner og prøv selv. Det er ufarlig, til tross for hva norske politikere og Lotteritilsynet sier i debattene. Forutsetningen for hyggespill er at du har 30, 50 eller 100 kroner du har råd til å tape!

Oddsen er spesielt spennende hvis du følger kampen via tribunen, radio eller skjerm.

Mange politikere misliker konkurranse. De ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi. Ja, vi har et altfor høyt skattenivå uansett politisk flertall på Stortinget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar