Magnus Carlsen vil ha avtale mellom sjakkforbundet og Kindred Group

Magnus Carlsen vil ha avtale mellom Norges Sjakkforbund og Kindred Group. Det betyr at verdens beste sjakkspiller også ønsker ny spillpolitikk i Norge, en politikk med lisenser og regulering av markedet.

Avtalen vil gi sjakkforbundet, et fattig forbund, mange millioner kroner til å utvikle sjakksporten i Norge. Hovedmomentene i avtalen, er at forbundet skal argumentere for ny spillpolitikk. Det er ikke en reklameavtale ettersom reklame er ulovlig for aktører uten myndighetenes velsignelse. Hørtes dette litt ut som gamle Sovjetunionen? Ja, vi har norske politikere som kunne glidd rett inn i det kommunistiske regimet.

--Konklusjonen min blir i alle fall at om denne avtalen er lovlig, vil jeg absolutt anbefale å stemme ja. Dersom vi voksne, veletablerte som ikke har noen økonomisk interesse av denne avtalen, skulle stemme den ned, vil jeg se på det som et svik mot denne og neste generasjonen av unge, og et klart signal om at vi er et forbund uten ambisjoner, har Magnus Carlsen skrevet på egen Facebook-side.


Norges Sjakkforbund skal bestemme om de skal inngå avtalen på kongressen som blir avholdt 7. juli.

Jo flere som presser politikerne for ny politikk, enklere og raskere blir ny politikk vedtatt. Høyre kommer trolig til å endre partiprogrammet foran neste valgperiode, i alle fall blir det jobbet aktivt for en kursendring i partiet.

I inneværende periode er det kun FrP og Venstre av de store partiene som ønsker en fornuftig spillpolitikk. Liberalister vil gå lengre med så få reguleringer som mulig. Det er stykke igjen før vi kommer dit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar