Kristiansund kan ta poeng på Lerkendal

Etterat en «halv formue» forsvant for skribenten i Rosenborgs cupkamp mot Aalesund, må jeg i løpet av dagen få hjernedrypp om jeg skal sette penger på Rosenborg-seier i kampen mot Kristiansund. Jeg kjenner meg selv så godt, at hjernedryppet kan komme i løpet av dagen. Rett og slett fordi oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende.

Rosenborg er så dårlig i år, at det gjør vondt innerst i hjerterota. Laget stinker og klubben har gjort mye galt det siste året. Du skal være ganske amatørmessig for å rote det til så mye som Rosenborg har surret det siste året. Som supporter er det vondt å se kamper. Lite fungerer, og planen over spillet virker å være fraværende. 15 poeng på 12 kamper og 11-15 i målforskjell forteller det meste om klubben som bør være en gigant i norsk fotball.

Kristiansund er nesten en toppklubb i Eliteserien. Sjetteplass med 18 poeng på 12 kamper er imponerende. Hele Kristiansund bør være stolt av det byens fotballag har fått til så langt i sesongen. Basert på resultatene til nå, kan Kristiansund ta med seg poeng fra Lerkendal.

Avspark klokken 18:00. Eurosport Norge viser kampen.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,68, 3,75, 5,25.
Betsson: 1,66, 3,35, 5,20.
Expekt: 1,70, 3,92, 5,35.
Coolbet: 1,72, 3,75, 5,50.
Unibet: 1,70, 3,65, 5,40.
Nordicbet: 1,68, 3,85, 5,25.
Norsk Tipping: 1,60, 3,75, 5,50.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Hyggespill
Hyggespill, altså spill for små beløp, er ufarlig og uproblematisk. De beste valgmulighetene får du hos de internasjonale aktørene i det norske markedet. Mange politikere, idrettsforbundet og byråkrater, misliker at staten har konkurranse. Det trenger ikke du tenke på. Velg den aktøren du liker best.

Nye kunder får ofte tilbud om bonus hos internasjonale aktører. Det er penger du får til spill. Det kan være lønnsomt å takke ja til bonuser.

Norske myndigheter vil at du skal benytte Norsk Tipping, et selskap staten eier. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Husk: Det finnes ingen supermenn eller superkvinner i politikken. Det er helt vanlige mennesker som gjennom valg har takket ja til verv. Det finnes ingen logiske grunner til at helt vanlige mennesker skal ta valg på vegne av deg. Du er i stand til å ta egne valg, uten politiske inngrep.

Spill gjør idrett ekstra spennende, men bruk aldri mer penger på oddsen enn det du har råd til å tape. Følger du dette prinsippet får du veldig mange hyggelige opplevelser fra tribunen og skjermen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar