26 spill satt på Færøyene-seier

Hos Coolbet var det klokken 20:00, 45 minutt før avspark, satt 26 spill på Færøyene-seier. De som tror på hjemmeseier i kvalifiseringskampen er i klart mindretall på Coolbet.com.

Omsetningen på hjemmeseier, uavgjort og borteseier i kampen mellom Færøyene og Norge, var kroner132 938 kroner. 96 prosent av omsetningen var satt på norsk seier, to prosent på henholdsvis uavgjort og hjemmeseier. Alt annet enn borteseier vil være skuffende for Norges Fotballforbund og mange kunder hos Coolbet.

Omsetningen i kampen mellom Spania og Sverige, en kamp som også begynner klokken 20:45, var klokken 20:00 kroner 98 415 kroner. 90 prosent av pengene var satt på hjemmeseier, fem prosent av omsetningen var satt på uavgjort og borteseier.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende, ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Coolbet.com er kun én av mange aktører i det norske markedet.

Radiobingo
Skribenten følger EM-kvalifiseringskampene fra Radio Nordkapps studio. Det er radiobingo med en lykketallpott på 54 000 kroner. Det er herlig mye penger i radiobingo.

Skribenten har startet et nytt prosjekt, velge objekt med 1,10 i odds. Dersom alt blir satser hver gang skal 90 spill gi over 531 000 kroner. Ole Dyrstad har laget regnestykket. Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene og satt tallene inn i skjema. Stig Erling Kristiansen har puttet alle tallene inn i xl-dokument. 100 kroner kan gi spennende kvelder. Ikke i begynnelsen, men etter hvert.
(For større bilde, trykk på bildet/bildene) 

Spill både oddsen, poker og lykkespill som radiobingo, bør være hyggespill som gjør livet ekstra morsomt. Vi har ett liv eller ett beviselig liv uansett hva religiøse grupperinger forteller, og det livet bør vi nyte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar