Over 104 millioner kroner i Lotto-omsetning

På grunn av Super-Lotto var det ekstra mange som vant mye penger i Lotto på lørdag. Norsk Tipping trakk ut 41 personer som vant én million kroner hver, pluss et andelslag. Når denne artikkelen blir skrevet er Norsk Tipping i gang med å ringe opp vinnerne. De nordligste fylkene, Troms og Finnmark, er ikke representert på vinnerlisten. Eller en mann fra Nordkapp var på andelslaget og mannen vant 100 000 kroner, ifølge Norsk Tipping på nett.

I den ordinære trekningen var det to damer fra henholdsvis Stavanger og Møre og Romsdal som fikk sju rette i Lotto og dermed en gevinst på vel 9,7 millioner kroner. Det er julegave det!

Omsetningen i Lotto var utrolig høy og supertrekningen er årsaken. Staten gjennom Norsk Tipping omsatte for 104 485 070 kroner i Lotto til trekningen lørdag 22. desember.

Joker
Joker-kandidaten er en mann fra Florø. Datamaskinen gjorde opp/ned-valgene og mannen vant nesten 1,9 millioner kroner. Omsetningen i Joker var 13 169 740 kroner.

Jackpot
Det var ingen spillere med full klaff på tippekupongen, verken pause- eller fulltidskupongen. Dermed blir det jackpot hos Norsk Tipping.

Premieutbetalingen for elleve riktige tippetegn på fulltidskupongen ble 55 030 kroner. Det er uvanlig høy premiesum for elleve riktige tippetegn hos Norsk Tipping.

Omsetningen på pausekupongen var 645 421 kroner. Omsetningen på fulltidskupongen var 5 188 045 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar