Når du gror fast i 5. divisjon i Finnmark har du mislykkes som fotballeder

Det vil være mulig å vedde på Turn-kamper også sesongen 2019 hos aktører med lisenser i utlandet. Oddsen gjør fotball artig!

Skribenten mener og legger ikke skjul på det, at 5. divisjon i Finnmark er så dårlig at jeg kunne spilt fotball på dette nivået. Ja, jeg er en utrolig dårlig fotballspiller! 5.divisjonsavdelingene er skraphaug, enkelt og greit. I høst har det vært spennende om Turn, fotballklubben på mitt hjemsted, rykker ned til 5. divisjon. Klubben havnet under streken i 4. divisjon, men nå er det klart at kandidater fra skraphaugen ikke vil rykke opp og dermed forblir Turn en 4. divisjonsklubb.

For personer som vil ha fotball som trim eller for 15-åringer, kan 5. divisjon i Finnmark være en brukbar arena. For alle andre, er avdelingene ubrukelige. Skal du drepe interessen for fotball, la klubben din spille i 5. divisjon i Finnmark.


Breddefotball, pengespill og utfordringer
Det er sabla artig å være på stadion, ha penger på Turn-seier og se spillerne i røde drakter kjempe for poengene. Uten oddsen ville opplevelsene på Honningsvåg stadion vært fattig for en del av tilskuerne. 4. divisjonsfotball er i oddsmenyen, men 5. divisjon i Finnmark blir får dårlig selv for «kapitalistsvinene» i utlandet.

I norsk fotball blir det forventet at trenere, spillere og utvalgte ledere ikke deltar i veddemål eller pengespill i tilknytning til kamper der klubbens egne lag er involvert. For øvrig forventninger som trolig brytes jevnlig i forbindelse med seriespill, uten at målsettingen er kampfiksing.

Pengespill i tilknytning til fotball, spesielt breddefotball der overvåkingen er liten, gir utfordringer. Det er utfordringer vi vanlige oddspillere ikke trenger tenke mye på. Det er den norske fotballfamilien som har det største ansvaret mot dette som vi kan omtale som en trussel mot idretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar