Oddspause i seks minutt

Det var ganske en ganske befriende samtale med Kjell Andreassen i natt. Mandag ble en fryktelig dag på oddsen, veldig kostbar. Jeg og vi bommet på absolutt alt! Det deiligste med samtalen, er at ingen av oss kom med unnskyldninger. Vi innrømmet at vi hadde veddet elendig. Når noe blir gjort dårlig, er det greit at man innser at innsatsen er bedrøvelig og det gjelder på mange flere av områdene i livet enn fotballveddemål. Det er viktig å være selvkritisk og det var vi til de grader i natt.

Vi bestemte for en oddspause, men pausen varte i nøyaktig seks minutt. Etter at vi enstemmig vedtok pausen, sjekket vi dagens kampoppsett. Selvfølgelig satte vi penger hos Coolbet.com på VM-kamper.

Jeg vil gå så langt og påstå at vi laget en frekkis av en kupong. Går veddemålene inn tar vi tilbake alt det tapte. Bommer vi ender det nok en gang med tapte penger, men vi bærer tapet på en uproblematisk måte.

Det blir en utrolig spennende ettermiddag og kveld foran skjermen. Skribenten har til tross for dårlige resultat og elendig spill, enorme forventninger til Argentina. Kampene mellom Danmark – Frankrike og Australia – Peru blir også pirrende.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende. Ikke sats for mer penger enn du har råd til å tape!

Maradona
Jeg elsker Maradona, til tross for alle skandalene knyttet til han. Han var, etter min mening, verdens klart beste fotballspiller. I perioder drev han med en annen idrett enn andre fotballspillere. At han i tillegg drev rusmidler, viser at han var menneskelig. At han politisk er helt bak mål, er kun sjarmerende.

Det er nok Maradona-tiden som gjør at jeg fortsatt tror Argentina karver seg videre i verdensmesterskapet. Utslagsrunder uten Argentina er som en vond drøm. England skal vinne VM ja, men vi må ha med Argentina så lenge som mulig.

Maradona = nam!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar