Ny kamp mellom Arsenal og Man City

Torsdag kveld blir det igjen storkamp i England mellom Arsenal og Man City, kun få dager etter ligacupfinalen. En finale Man City vant klart.

Det er klart for Premier League-oppgjør mellom klubbene, et oppgjør TV 2 Sport Premium viser. Avspark klokken 20:45. Perfekt start på fotball-månen mars, en måne med ekstremt mye fotball. Den norske eliteserien starter opp, Man Utd møter Liverpool, det blir Champions League og det vanlige ligaspillet fortsetter i landene. For oddspillere kan det bli en kostbar måne, men det ligger også muligheter for inntekter på fotballveddemål.

Arsenal ja, en klubb som sliter litt. De siste kampene har Arsène Wenger tapt mot et svensk topplag og ligalederen i England. Det svir trolig for manageren og spillerne. Klubben innehar sjetteplassen på tabellen og trenger poeng for Champions League-spill neste sesong.

Hvis vi ser bort ifra at Wigan slo Man City, er laget i rute til både Premier League-tittel og Champions League-tittel. Man City har dessverre vært vanvittig god denne sesongen.

Kveldens kamp bør pirre fotballsupportere. For at ligaen fortsatt skal ha en viss spenning, ville det vært greit med Arsenal-seier.

Utvalgte spilleselskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Betsson: 4,70, 4,10, 1,76.
Comeon: 4,70, 4,05, 1,71.
Expekt: 4,40, 4,00, 1,72.
Coolbet: 4,92, 4,15, 1,79.
Nordicbet: 4,70, 4,15, 1,75.
Unibet: 4,75, 4,20, 1,75.
Norsk Tipping: 3,70, 3,65, 1,75.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen, et stort oppgjør for veldig mange supportere i hele verden.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende! Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Skribenten bruker Comeon.com. Trolig setter jeg penger på HU i kveldens kamp, for spenningens skyld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar