Når Asle Heramb vurderer ett veddemål i Radio Nordkapps lokale

Kompisen Asle Heramb er én venn som deler skribentens interesse for veddemål. Jeg skulle egentlig ikke rope ut navnet, men ettersom han tapte pengene tar jeg sjansen.

Fredag, på sjokoladedagen, var han som vanlig innom kontoret i Storgata i Honningsvåg. Han satte seg godt til rette i stolen. Han flyttet skålen med gelemenn til pulten, og spiste både gelemenn og sjokolade til den store gullmedalje. Vi som studerte han, kunne se at magen ble større under jakken. Ikke rart han trener med et slikt inntak av søtsaker.

Han snakket med seg selv og med alle som var på kontoret mens gelemennene gled ned gjennom gullstrupen. Jeg tror han likte de grønne best, for det var tomt for grønne menn i skålen da han forlot kontoret etter vel tjue minutt. Innimellom alle godsakene kom han frem til over 1,5 mål til Hertha Berlin mot Mainz 05, en kamp som hadde avspark klokken 20.30 fredag kveld.

Skribenten hadde et øye til kampen, kun slik at jeg kunne sjekke om Heramb, gelemenn, sjokolade og veddemål var gode kombinasjoner. Sluttresultatet ble 0-2. Heramb tapte litt penger, og et titalls gelemenn forsvant fra den store skåla i Radio Nordkapps lokale fredag formiddag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar