Andreas Børvik mot Asle Heramb

Jeg er rolig, sindig, sjenert og beskjeden, sammenlignet med mange andre personer i Honningsvåg. Det sier en del om forholdene på mitt hjemsted. En del av befolkningen er kjeftsterk. I dag blir det kamp mellom favorittlagene til to av de tøffeste, i alle fall i det spesielle fotballmiljøet på Magerøya.

Andreas Børvik, sosialdemokrat og lærer. Han heier på Tottenham, han heier virkelig på Tottenham. Én sann supporter, på godt og vondt. Han er også én av de personene som reiser og opplever laget med jevne mellomrom. Han setter mer enn gjerne penger på veddemål i forbindelse med Tottenham-kamper, og han har teft for gode veddemål. Han kan være et mareritt når Tottenham gjør det bra, noe Liverpool-supportere har merket den siste uken til tross for at sluttresultatet endte 2-2.

Asle Heramb, politi, en veldig god venn og til dels veldig liberal. Ja når Asle er i det humøret, skrur jeg av PC, iPad og mobiltelefon. Jeg sier nei til møte. Heramb kan irritere gråstein, spesielt i sportsdiskusjoner. Han er kjent for ordene «Arsenal sin fotball», spesielt da Arsenal var et veldig godt lag for et par sesonger siden. Arsenal-supporteren er glad i penger og han bruker oddsen mye, veldig mye. Han elsker veddemål med penger!

Klokken 13:30 blir det kamp mellom Tottenham og Arsenal, en storkamp mellom to klubber fra London. Hjemmelaget ligger på femteplass i ligaen, mens Arsenal innehar sjetteplassen. Fire poeng skiller klubbene. Jeg skal ikke være i nærheten av Børvik eller Heramb i ettermiddag!

TV 2 Sport Premium viser toppoppgjøret klokken 13:30. Det kan bli en opplevelse, uansett klubbtilhørighet.

Utvalgte spilleselskap hadde lørdag formiddag følgende odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,00, 3,75, 3,65.
Betsson: 205, 3,85, 3,65
Expekt: 1,95, 3,75, 3,50.
Coolbet: 2,06, 3,65, 3,85.
Nordicbet: 2,05, 3,85, 3,65.
Unibet: 2,00, 3,85, 3,78.
Norsk Tipping: 1,95, 3,30, 3,35.

Ifølge en oversikt på nettstedet til Coolbet.com, har kundene satt 92 prosent av pengene på Tottenham-seier. Klokken 10:42 var det spilt for vel 339 000 kroner på dagens toppkamp i Premier League. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar