Uvenner?

En kamp med minimal interesse i Norge, foruten om Aleksander Sørloth spiller, er oppgjøret mellom Everton og Crystal Palace. Dette er faktisk en kamp mellom to managere som trolig misliker hverandre.

--Sam Allardyce tar i mot Roy Hodgson når Everton møter Palace i morgen. Blir spennende om de to tar hverandre i handa, etter det daværende landslagssjef Big Sam sa om forgjengeren Hodgson til undercoveragenter i 2016. Har aldri sagt unnskyld, sier rapportene. Høydare i sikte, skrev journalist Rolf Hansen på Twitter.com fredag formiddag.

Ifølge et oppslag på TV2.no fra september 2016, langet Sam Allardyce ut mot Roy Hodgson.
-- Han får alle til å sovne, Roy. Eller «Woy». Han har ikke personligheten til å trene landslaget, sa Allardyce om fotballkollegaen.

TV 2 Sport Premium skal vise kampen direkte klokken 16:00. Skribenten kommer til å følge med managerne under kampen. Får vi oppleve at de hilser på hverandre etter at dommeren blåser av etter vel 90 minutt?

Hos de internasjonale spillselskapene er Everton favoritt, faktisk med hyggelige gode oddser hos selskapene med lisenser i utlandet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar