Norske Omaken sports kjøper et av verdens beste CS-lag

Den norske e-sportorganisasjonen Omaken Sports kjøper danske Heroic og blir dermed den første nordiske e-sportkjempen. I tillegg har organisasjonen til gaminggründeren og youtuberen Joachim «NoobworK» Haraldsen hentet inn 150 millioner i ny kapital. Målet er å bli Nordens ledende innen e-sport og for alvor sette gaming på «sports-kartet».

Haraldsen og co har virkelig hatt en travel start på 2021. Tidligere i februar kunne ABG sundal collier, Carnegie og Advokatfirmaet Selmer melde om suksess i det som er Norges desidert største investeringsrunde i e-sport noensinne. Omaken Sports, med gaminggründeren Haraldsen i spissen hadde hentet inn 150 millioner kroner, og med det var Nordens nye e-sportkjempe en realitet.

--Jeg er strålende fornøyd med å kunne annonsere at Heroic blir en del av Omaken Sports. Målet fremover nå er å bygge et nordisk «powerhouse» innen e-sport, og dere kan vente dere flere spennende nyheter fra oss i tiden fremover, sier Joachim Haraldsen i en pressemelding.

Heroic er en av verdens best presterende organisasjoner innen et av verdens største spill, CS:GO. Det danske laget er store innen CS-miljøet og er velkjent blant danske e-sporthoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar