Music Norway

Det er ikke grenser for alle områdene staten engasjerer seg i. Mangel på grenser for politikk er årsaken til at du betaler veldig mye av dine penger i skatter og avgifter. Det ikke-sosialistiske flertallet de siste syv årene har ikke redusert offentlig sektor, tvert imot.

Politikerne kunne med fordel styrt mindre. Det handler om å begrense hvor mye politikerne skal bestemme, handler om å sette grenser for politikk.

I Norge har vi noe som heter Music Norway. Stiftelsen Music Norway skal legge til rette for eksporttiltak og internasjonal profilering av norsk musikk. Arbeidet skal forankres i musikklivets behov og øke interessen for og bruken av norsk musikk innen alle sjangre. Stiftelsen skal videre bidra til økt kunnskap, forskning, kartlegging og analyse av det norske og internasjonale musikkfeltet, ifølge Regjeringen.no.

Det er Kulturdepartementet som drifter Music Norway og stiftelsen mottar tilskudd over statsbudsjettet. I tillegg forvalter stiftelsen midler fra Utenriksdepartementet.

Musikk, ett av områdene vi bør privatisere!

Solvik skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar