Langt flere treff enn bom for Hege-Beate Tauselv

Hege-Beate Tauselv, håndballeksperten på cirka 71 grader nord, fikk 15 treff og seks bom under verdensmesterskapet i håndball

Hege-Beate Tauselv håpet på svensk seier i finalen i verdensmesterskapet, men spådde dansk seier. Danmark vant og Tauselv kan notere nok et godt håndballtips for oddsspillere.

I løpet av VM har det publisert en rekke tips på dette nettstedet i regi av håndballeksperten fra Honningsvåg. Tauselv oppnådde 15 treff og seks bom. En av kampene ble ikke spilt som planlagt. 15 treff er mer enn akseptabelt, men mange av kampene hadde lav odds.

Solvik og Tauselv har større planer for håndballtips, men det er mulig planene må ligge i skuffen til pandemien er over. Hege-Beate Tauselv er uansett tilbake ved neste store håndballmesterskap.

Tauselv, Solviks lille gullfugl

Selv om det er noen timer igjen av januar 2021, har januar-måneden knust desember i trefftall på dette nettstedet. Hovedårsaken er oddstipsene til Hege-Beate Tauselv. Tauselv er Solviks lille gullfugl akkurat nå.

Nei trefftall på denne bloggen er uinteressant for Solvik, men for hver gang du besøker dette nettstedet havner det noen øre i Solvik_liberal-konsernet.

Hva jeg bruker pengene til? Vel, det har du ingen ting med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar