Veldig god omsetning på tippekupongen, fulltidsspillet på lørdag

4,3 millioner kroner i mulig utbetaling for 12 riktige tippetegn i fulltidsspillet, tippekupongen til Norsk Tipping, skapte økt deltakelse i spillet. På lørdag var omsetningen 7 283 342 kroner, en høy sum sammenlignet med andre lørdager den siste tiden.

I fulltidsspillet var det på lørdag ni vinnere med 12 riktige tippetegn. Utbetalingen ble 520 510 kroner. Så mange vinnere og så høy utbetaling, er uvanlig på tippekupongen til Norsk Tipping. Tippekupongen har fortsatt sin sjarm!

På søndagskupongen er bonuspotten betydelig lavere, ettersom det meste av penger forsvant i gårsdagens spill. Bonuspottene på de to spillene er cirka 200 000 kroner. Søndagskupongen består av kamper fra Norge, England, Italia og Sverige. Innleveringsfristen er satt til klokken 17:25.

Tippekupongen kan gi masse underholdning for en lav pris!

Tier’n

Tier’n til Comeon.com er en moderne versjon av tippekupongen, et gratisspill for alle som har levert et kvalifiseringsspill. I Tier’n er premiepotten på 15 000 kroner pluss en jackpot på 25 000 kroner.

Er du comeon-kunde og leverer oddskupong i dag, husk Tier’n.

Norske politikere som jeg mer enn gjerne kaller formyndere, misliker kommersielle bookmakere. De ønsker dine penger gjennom Norsk Tipping, men det kan du gi blaffen i med god samvittighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar