9 654 spill på Liverpool – Arsenal

Gjennom valg av handlinger med fravær av tvang, kan borgerne tvinge norske politikere fra en sosialistisk spillpolitikk til en mer liberal spillpolitikk. Lisenssystemet er langt fra perfekt, men det er bedre enn enerettsmodellen på alle mulige måter.

Én time før avspark i kampen mellom Liverpool og Arsenal var det foretatt 9 654 spill på varianten 1, x og 2. 82 prosent av omsetningen var satt på hjemmeseier, seks prosent på uavgjort og elleve prosent av pengene var satt på borteseier. Liverpool er enorm favoritt blant Coolbet-spillere!

Nordkapp Odds og Utvikling

Nordkapp Odds og Utvikling, Solvik og Kjell Andreassen på cirka 71 grader nord, håper og tror Liverpool vinner, men vi lot oss ikke friste av oddsen på hjemmeseier. Vi valgte under 3,5 mål til herlige 1,74 i odds. Nam! Om det blir få skåringer i kampen? Umulig å vite på forhånd!

Jeg følger første omgang i radiostudioet til Radio Nordkapp under radiobingoen. 2. omgang får jeg forhåpentligvis se fra godstolen.

Spill, både radiobingo og oddsen, gjør livet litt artigere! Start for både fotballkampen og radiobingoen er klokken 21:00. Dette blir sabla pirrende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar