Snoen med oddstips for det amerikanske presidentvalget

Solvik, Jan Arild Snoen og Bent Johan Mosfjell har satt penger på Joe Biden som vinner av det amerikanske presidentvalget. Vi satte spillene tidlig i nominasjonsprosessen og fikk skyhøy odds. Oddsen gjør politikk ekstra spennende, og politikk er allerede ganske pirrende for dere som klarer å se litt bredere enn skjenkebevillinger, og plan- og bygningsloven.

I dag har Jan Arild Snoen kommet med nyheter på Facebook.com for spill på oddsen i forbindelse med valget:
«Liten valgoppdatering: Betting-markedet taper i økende grad troen på Trump, som riktignok har vært altfor høy. De dårlige målingene kommer nå på rekke og rad, og nesten systematisk, selv om det var en i går som ga 1% forsorang i Wisconsin. Dagens dårlige nyhet er en PPP-måling som har Biden 4% foran i Georgia.

Nå kan du få odds 3.10-3.15 hos Betfair. Men Bidens odds har ikke sunket tilsvarende. Det skyldes primært at noen nå har fått det for seg at Trump kommer til å trekke seg før valget. Derfor styrker folk som Pence og Haley seg i markedene.

Sjansen for at Trump dropper ut nærmer seg nå 20% hos Betfair. Jeg tror det er feil. Trump legger nå grunnlaget for å klage på at verden har vært urettferdig dersom han taper, men å trekke seg ville være et karakterbrudd.»

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape. De kommersielle aktørene i det uregulerte nasjonale markedet er tillatt å bruke for norske borgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar