Tore Pedersen vant en halv million kroner i pokerturnering

Tore Pedersen, tidligere fotballspiller og nå agent, vant 48 285 dollar, rundt en halv million norske kroner, i 87-M; en NLHE-turnering med 55 dollar i innkjøp og inntil tre reentries.

--Det var en helt surrealistisk følelse å vinne, desto mer artig. I fotballen var det mer forventet. Jeg har spilt poker noen år og prøver jo hele tiden å bli en bedre spiller. Det var veldig artig at jeg denne gangen hadde den nødvendige flaksen til å vinne, svarte Tore Pedersen da Poker.no var i kontakt med han.

Pedersen hadde selskap av en nordmann med nicket rhe041 på finalebordet. Personen med nicket rhe041vant 9 780 dollar for sjetteplassen.

Pedersen spiller under nicket eagletore69 og er i Pokerstars-systemet registrert som borger av Luxembourg, ifølge Poker.no.

Norske formyndere misliker poker, men spillet er tillatt; riktig nok med strenge restriksjoner. Poker er et ferdighetsspill på linje med sjakk og bridge.

Tore Pedersen var fast inventar på det norske landslaget på første halvdel av 90-tallet og spilte 45 A-landskamper. Han spilte for klubber som Fredrikstad, IFK Göteborg, Brann, Oldham, Sanfrecce Hiroshima, FC St. Pauli, Blackburn, Eintracht Frankfurt og Wimbledon, ifølge Wikipedia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar