Vinn Premie-svar tyder på at nordmenn kjeder seg

Radio Nordkapps nettkonkurranse Vinn Premie, en konkurranse i samarbeid med Extra Honningsvåg, har en lang tradisjon og stabil oppslutning. Konkurransen har pågått siden oktober 2001. Det en stor og stabil menighet som hver måned svarer på spørsmål jeg og Per Gunnar Uttakleiv stiller.

De siste dagene har det kommet inn svar fra ukjente personer fra deler av Norge der Radio Nordkapp har en svak stilling. Mye tyder på at personer surfer rundt etter underholdning og treffer Radio Nordkapps nettkonkurranse. Hyggelig det! Mindre hyggelig er det hvis store deler av befolkningen kjeder seg, kjeder seg over tid. Det kan gi utslag på de verst tenkelige statistikkene.

Det er hyggelig at du besøker Radionordkapp.no og deltar i konkurransen på Vinn Premie. Dersom du har det kjedelig, prøv å finn på noe som er artig. Spill, serier, bøker og gamle fotballkamper, er noen stikkord på gøyale eller interessante gjøremål. Selv holder jeg på med Sydens Dronning, på Netflix. Når jeg blir ferdig med serien skal jeg åpne champagneflaska og rope hurra.

Konkurransedyktig på pris
Vinn Premie er ett av mange tilbud Solvik & co har utviklet på nett.

Vil du at Solvik med samarbeidspartnere skal utvikle et nettsted eller nettilbud på et allerede etablert nettsted? Ta kontakt! Unge Solvik og kompanjongene gjør det meste for penger! Ja, vi er konkurransedyktige på pris og vel så det! Om vi er noen kapitalistsvin? Ja, egentlig! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar