Poker-NM får vi online, økonomisk hjelp til dealere

Endelig en positiv nyhet, en positiv hendelse i en deprimerende tid. Kommende helg starter poker-NM, et mesterskap som går av stabelen online.

--Jeg er veldig glad for at vi nå får avviklet en del av poker-NM 2020. Selv om vi helst skulle ha møttes i Dublin, vil dette bli et veldig godt alternativ. Dette er et spesielt år, men de som vinner vil gå inn i historien som norgesmestere på lik linje med de som vinner i Dublin hvert år, sier Frode Fagerli, arrangør av poker-NM hvert år, til Poker.no.

Fagerli er glad for med dette å kunne gi en håndsrekning til mange pokerdealere. De har sett sine inntekter tørke helt inn med koronakrisen som rir verden som en mare. Svært mange dealere har poker-NM som et karrieremessig høydepunkt gjennom kalenderåret, både fordi nordmenn skaper så god stemning, men også fordi de er flinke til å tipse. Med avlysningen av poker-NM fikk flere av dem en utfordring økonomisk. Den er bare blitt større i ettertid ettersom det meste av live poker er innstilt verden over.

--Dealerne er en viktig del av pokerfamilien og vi har stor medfølelse med de som nå står uten inntekter. 20 euro fra alle innkjøp vil tilfalle de som egentlig skulle til Dublin for å dele kort, forteller Fagerli.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar