Premier League-rettigheter skaper spilldebatt

Du er ganske dum hvis du ikke skjønner at en illiberal politikk gir norske aktører dårligere konkurransevilkår sammenlignet med utenlandske aktører.

Særnorske forbud og reguleringer gir norsk næringsliv, bedrifter som følger norsk regelverk, store utfordringer sammenlignet med bedrifter i land med liberale politikere. For mange norske formyndere er dette ønsket politikk, men disse bør ikke klage når norske bedrifter taper i konkurransen mot bedrifter som følger et mer liberalt regelverk.

På dette nettstedet fikk du først vite at spillreklame kan finansiere Premier League i neste avtaleperiode. NENT Entertainment Group har kjøpt TV-rettighetene for Premier League fra sesongen 22/23.

Spilldebatt ble det i Dagsnytt Atten da Premier League-rettighetene ble debattert. Den proteksjonistiske spillpolitikken ble også nevnt i innslaget til Dagsrevyen torsdag kveld.

Norske formyndere bruker sosialpolitiske argument for enerettsmodellen, selv om land etter land har liberalisert spillpolitikken nettopp av sosialpolitiske årsaker. I Norge er det kun FrP og Venstre av de største partiene som i inneværende periode er for et lisenssystem, altså regulering av markedet.

I Norge er det formynderne som styrer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar