Den følelsen når det er Solviks underslag som skal berge Kjell Andreassen og unge Solvik hos Coolbet

For en skikkelig dårlig oddsdag! Pengene har flydd ut fra forskjellige kontoer. Easy come, easy go. Skal du ha det gøy med oddsen må du spille med penger du har råd til å tape. Heldigvis henger jeg selv fortsatt med, men med den uflaksen det har vært i dag vil det være merkelig om Schalke 04 slår FC Köln. Spennende blir det i alle fall.

Unge Solvik og Kjell Andreassen er peise blakke, altså fritt for penger på spillekontoen hos Coolbet. Nå er det faktisk Solviks lille underslag for noen dager siden som kan berge uken. Jeg fikk et tips hos en av Norges fremste USA-eksperter om Biden-seier i South Carolina. Jeg logger meg på internett, besøkte Coolbet, tok penger fra felleskontoen og satset pengene på Biden-seier. Hvis Biden vinner i natt, har uken vært OK. Vinner noen andre må vi foreta nytt innskudd. Det er alltid kjedelig med nye innskudd.

Om Joe Biden vinner? Ja, jeg tror det. Vi, altså vi politiske nerder, kan politikk bedre enn fotball!

Kjell Andreassen har surmullet i noen dager og mast om blåbærsaft. Nå er han helt avhengig av unge Solviks kunnskaper om amerikansk politikk. Det føles egentlig ganske bra. Og ja, det blir en spennende natt.

Livet er artigere med gambling! Spill med måte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar