Toppkamp i League One

Normale mennesker gir blaffen i kampen, men for supportere og muligens oddspillere er oppgjøret viktig. I dag er det toppkamp, virkelig en toppkamp i League One i England. Rotherham United får besøk av Ipswich Town.

Avspark klokken 20:45.

Ipswich leder League One, ett poeng foran Rotherham på andre plass. Formtabellen viser at Ipswich er i best form av klubbene. Dette kan bli ganske rått, selv om de er i League One.

Mangler du abonnement til kampen, får du høydepunktene gjennom tekst på BBC.com.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,10, 3,15, 3,70.
Betsson: 2,15, 3,15, 3,45.
Coolbet: 2,20, 3,20, 3,65.
Unibet: 2,10, 3,20, 3,80.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

100 kroner kan bli 1 692 kroner
Oddsen gjør idrett ekstra spennende. Oddsen er hygge og underholdning, noe som setter farge på hverdagen. Mangfoldet av bookmakere er enormt. Vær liberal, bruk en kommersiell aktør til spill og underholdning!

Hvis du setter 100 kroner på Aston Villa-seier mot Leicester og Ipswich-seier mot Rotherham, kan 100 kroner bli til 1 692 kroner på Comeon.com. Det er langt fra sikkert at Aston Villa og Ipswich vinner, men fortjenesten bør pirre alle og enhver.

Mange politikere misliker konkurranse. De ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar