Spennende! Aston Villa – Leicester #Bloditissen

De fleste regner Leicester som favoritt foran kveldens kamp på Villa Park, Leicester er i toppen i Premier League, mens Aston Villa kjemper i bunnen i ligaen. Kveldens kamp er semifinale i ligacupen, kamp to. Det første oppgjøret endte 1-1. Utgangspunktet gjør at vi kan få et utrolig spennende oppgjør fra Birmingham.

Avspark klokken 20:45. Kampen ser du på Viasport 1. Oddsen gjør cupkampen ekstra pirrende!

Får du blod i tissen av tanken på penger på hjemmeseier? Du er ikke alene. Skribenten har sykt lyst å sette penger på Aston Villa-seier, eventuelt gardert 1,x.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 4,55, 4,20, 1,68.
Betsson: 4,70, 4,15, 1,69.
Expekt: 4,60, 4,17, 1,69.
Coolbet: 5,10, 4,35, 1,74.
Unibet: 4,35, 4,25, 1,72.
Nordicbet: 4,70, 4,15, 1,69.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Formyndere
Norske politikere er formyndere. De ønsker å bestemme over deg og dine penger. Stortinget er ikke motstander av gambling, men stortingsrepresentanter og regjeringen vil at du skal benytte Norsk Tipping.

Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar