Tauselv traff, Børvik bommet

Hege-Beate Tauselv, håndballeksperten på cirka 71 grader nord, traff på det siste oddstipset under europamesterskapet for menn. Før finalen mellom Spania og Kroatia tippet Tauselv på Spania-seier, og Spania vant EM-finalen.

Tauselv har imponert med gode tips under mesterskapet.

Nå tar Hege-Beate Tauselv en pause fra oddstips på dette nettstedet. En pause hun fortjener.

Andreas Børvik, trener for det lokale fotballaget i 5. divisjon og en veldig habil oddsspiller, ville gjerne være like god som Tauselv på oddstips. Sent søndag kveld kom det et tips fra Børvik på Boca Juniors-seier i kampen mot Independiente. Kampen endte 0-0 og Boca Juniors fikk én spiller utvist tidlig i første omgang. Alle som tok Børvik-tipset til etterretning, tapte penger. Skribenten var en av dem som stolte på Børvik. Det skal bli lenge til neste gang!

Spillpolitikk
Både Tauselv og Børvik er medlem av det lokale idrettslaget på cirka 71 grader nord. Begge to bør jobbe for et lisenssystem og fremme forslag om liberalisering av spillpolitikken på årsmøtet i HT & IF. Om Tauselv og Børvik kommer til å gjøre dette? Nei! Idrettspolitikk står lavt i kurs i de aller fleste av idrettslagene i Norge. Idrettslagene har dessverre nok med seg selv og egen drift.

Medlem i idrettsbevegelsen som ønsker endring/endringer i Norges Idrettsforbund må fremme forslag. Medlemmene bruker makten dårlig.

Skribenten fremmet for mange år siden forslag om liberalisering av spillpolitikken, i den lokale fotballklubben før Fotbaltinget. Forslaget ble nedstemt, men gikk igjennom i andre fotballklubber. Det ble en spilldebatt på tinget, uten at Norges Fotballforbund gikk inn for regulering av markedet.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar