Det siste tipset fra Hege-Beate Tauselv, håndballeksperten på cirka 71 grader nord

Det nærmer seg EM-finale i håndball for menn, finale mellom Spania og Kroatia. Du ser finalen på TV3 klokken 16:30.

Hege-Beate Tauselv, håndballekspert på cirka 71 grader nord og en legende i det lokale idrettslaget, har under mesterskapet kommet med oddstips på dette nettstedet. Det har blitt mange treff og noen bom. Det mest imponerende treffet er i Norges kamp mot Frankrike. Det var uavgjort ved pause og i pausen tippet Tauselv tomålsseier til Norge. Ja, Norge vant med to mål.

I dag tror Tauselv at Spania vinner, at Spania kan løfte «pokalen» som europamester i håndball.

Utvalgte bookmakere med odds på Spania-seier:
Comeon: 1,66
Betsson: 1,65.
Coolbet: 1,65.
Unibet: 1,67.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape! Husk at oddsen skal være hygge og underholdning, noe som setter litt farge på hverdager.

Spillreklame
Det er TV3 som har vist kamper fra europamesterskapet i Norge. Gjennom sendingene på TV3 har seerne fått servert betydelig med spillreklame. Norske politikere er motstandere av spillreklame, foruten reklame for Norsk Tipping og Rikstoto.

Spillreklame på TV3 har vært uproblematisk. Skribenten ber formynderne i Lotteritilsynet og illiberale politikere sjekke tallene fra Hjelpelinjen for spilleavhengige. Det har ikke vært et rush av henvendelser under europamesterskapet, noe som strider mot argumentasjonen formynderne bruker for det norske forbudet.

TV3 har hatt stor oppslutning om håndballsendingene, spesielt under de norske kampene.

Reklame er en del av ytringsfriheten. Det er naturlig i mange andre land og bør også være naturlig i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar