Les om udugelige Solvik og Andreassen

Jeg og Kjell Andreassen spiller ganske mye på oddsen. I gode perioder spiller vi relativt hardt, men i dårlige perioder er summene lavere. Vi regner innskuddene som utgifter, altså det er når kontoen er tom at vi har tapt penger. Vi bruker Coolbet.com, en av aktørene norske myndigheter misliker som pesten. Om vi bryr oss om det? Nei! Det er våre penger og våre penger er det vi som bestemmer over. Vi bruker oddsen som underholdning, noe som skal kick i en hektisk hverdag. Ja både jeg og Andreassen jobber ganske mye og har lange arbeidsdager, arbeid som er milevis unna hyggen oddsen gir.

Vi kommer til å spille på oddsen helt uavhengig av vedtak i Stortinget og vi bruker den eller de aktørene som passer oss best. For tiden er det Coolbet.com som er vår leverandør av spill og underholdning. Så langt fornuftig og langt unna udugelig.

Fredag spilte vi dårlig, vi tapte på alle kupongene som ble levert inn. Lørdag formiddag og ettermiddag ble det nye tap, men lørdag kveld bestemte vi oss for at vi skulle vinne tilbake det tapte. Vi satset på penger på norsk seier mot Slovenia i håndball, Chelsea-seier og FC Bayern München-seier med handicap. Kupongen gikk inn, egentlig uten at vi var bekymrede gamblere. Plutselig hadde vi tatt tilbake pengene som forsvant fra spillekontoen på fredag og tidligere på dagen på lørdag. Vi følte oss ganske rike, selv om ingen av oss regner overskudd eller underskudd før vi tar ut penger fra spillekontoen eller innskuddet er borte. Full av selvtillit foreslo jeg en ny kupong sent lørdag kveld. Andreassen nekter aldri når jeg foreslår spill og det er litt udugelig av han. Gi seg på topp er ikke vår greie.

Etter lange resonnement sent lørdag kveld mens store deler av befolkningen på cirka 71 grader nord drakk seg full, landet vi på Sevilla-seier, og hjemmeseier i kampen mellom Torino og Atlanta. Vi kom til at kampen i Italia ville bli jevn, at kupongen ville gi oss en utrolig spennende kveld. Sevilla vant lett, men oppgjøret mellom Torino og Atlanta var alt annet enn jevn. Gjestene vant 0-7 i en kamp vi trodde skulle bikke til hjemmeseier, en kamp som skulle gi kribling i en stor og liten mage i Honningsvåg. Udugelig, skikkelig ille. Vi spilte bort masse penger og tilstanden på spillekontoen hos Coolbet er omtrent som lørdag ettermiddag før vi tok igjen det tapte. 0-7 er så ille at unge Solvik irriterer seg over vurderingene vi gjorde før avspark i Italia.

Vi var udugelige på lørdag, men fordelen med idrett er at det alltid kommer nye kamper. Vi satser på gevinst i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar