FrP sier nei til spillmonopolet

Spillpolitikk burde vært en viktig sak for Fremskrittspartiet i regjeringsforhandlinger og i regjeringen, i respekt for egen ideologi og for mennesker i Norge med problematisk adferd.

Dessverre er det formyndere i Høyre og KrF som hadde hånden på rattet for spillpolitikken da FrP var et regjeringsparti. Av de store partiene i Norge er det kun Fremskrittspartiet og Venstre som vil liberalisere politikken, eller regulere markedet om du vil.

Som opposisjonsparti er spillpolitikk viktig for FrP. Argumentene er de gode og kjente. Stortingsrepresentant Himanshu Gulati kunne med fordel brukt noen ideologiske argument for mer frihet og større offisielt mangfold. Vi eier våre egne penger og må ha eiendomsretten til pengene. Vi bør gjennom fravær av tvang kunne inngå avtaler, for å gi noen stikkord til gode ideologiske argument.

--De andre partiene stikker hodet i sanden og later som at bettingselskapene ikke finnes. De lever i en alternativ virkelighet. FrP vil heller inkludere spillselskapene gjennom en lisensmodell, med ordninger hvor de må bidra til frivilligheten og forebygging av avhengighet. Dette er også et ønske fra de utenlandske spillselskapene, sier Himanshu Gulati, ifølge frp.no.

Gulati mener også at det norske spillmonopolet har ikke noe å gjøre i dagens moderne og teknologiske verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar