Tro om gamla kommer til å flå meg levende? Hun ligner litt på Werner Hansen når det gjelder sinne

Hvis du studerer kroppen min vises det ganske dårlig, men unge Solvik lever sunt for tiden og har gjort det i noen år. Kostholdet er sunt, kanskje så sunt som et kosthold kan bli. I tillegg er det jevnlige trimturer. Fredagene og lørdagene er dager uten mange hensyn, eller det er noen hensyn på lørdagene; ikke på fredagene.

Fredag var det sjokoladedag, riktig nok uten så veldig mye sjokolade. God mat med hjemmelaget pålegg stod på menyen. Etter at jeg tjente «en halv formue» på kampen Wolverhampton – Manchester City følte jeg behovet for en liten feiring. Jeg gikk på besøk til gamlingene på grunn av gamlas fantastiske marsipankake. Jeg tok først ett stykke av kaka, deretter ett stykke til. Ja, det vises fryktelig godt på kaka at gamlingene har hatt besøk natt til lørdag.


Werner Hansen er en kjent sosialdemokrat i lokalsamfunnet på cirka 71 grader nord, tidligere politiker for Arbeiderpartiet. Han har gjort mye godt og gjør mye godt, spesielt for Honningsvåg Turn & Idrettsforening. Når Hansen gjør seg sint, gjør han seg veldig sint. På den måten er Hansen og gamla veldig like, i tillegg til at de deler det sosialdemokratiske verdigrunnlaget med en formidabel stor offentlig sektor.

Ja nå sitter unge Solvik med hjelm og rustning; i tilfellet gamla oppdager at mye av kaka er borte.

Wolverhampton-veddemålet ga 7,50 i odds. Det er porn det og verdt litt marsipankake. Nam. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar