Arne Scheie har gardert favorittene

Arne Scheie, den statlige tippeeksperten engasjert av Norsk Tipping, bruker garderinger på tre av kampene som mange regner som sikker på dagens tippekupong, fulltidskupongen.

Foran hver lørdagskupong kommer Scheie med tips til spillerne. Nei, han vinner ikke så ofte. Scheie er likevel en mann som kan fotball og det er verdt å studere rådene til den legendariske NRK-journalisten.

Scheie har brukt halvgarderinger på kampene Burnley – Manchester United og Norwich – Tottenham. Han har brukt helgardering på oppgjøret mellom West Ham – Leicester. Slår tvilen til Scheie til blir det trolig fine premieutbetalinger på tippekupongen.

Kupongen til Arne Scheie koster 96 kroner, men du kan bruke mer og mindre penger på det statlige spillet. En av fordelene med tippekupongen er at spillerne kan oppleve en maksimalt spennende ettermiddag og kveld for et lavt beløp. Tippekupongen er hygge og underholdning!

Bonuspotten på fulltidsspillet er cirka 660 000 kroner. Bonuspotten på pausespillet er cirka 400 000 kroner.

Innleveringsfristen for lørdagskupongen er som vanlig satt til klokken 15:55. Husk Grasrotandelen, penger som skaper aktivitet i ditt lokalsamfunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar