Kongen og Shaman Durek gikk visstnok sammen i kirken

Gamblernes svar på Se og Hør, Stian Røsvik Bjørsta, har fått med seg at unge Solvik vurderer å sette penger på om kongen nevner Shaman Durek i nyttårstalen. Stian Røsvik Bjørsta, konsulent for Comeon.com, kunne i ettermiddag bringe nyheten om at kongen og Shaman Durek gikk i kirken i lag. Om dette gjør muligheten større for at kongen nevner kompisen i nyttårstalen, er usikkert. Det er et moment gamblere kan vektlegge i forbindelse med spill.

--Er jo mulig litt verdi der nå etter at de gikk til kirke sammen., skrev Stian Røsvik Bjørsta på Twitter.com.

Bookmakere, blant annet Comeon.com og Betsson.com, har spill på ord kongen velger i nyttårstalen, en tale befolkningen får se på nyttårsaften. Ett av «ordene» hos bookmakere er «Shaman Durek». Kongens nyttårstale er et spill som gjør unge Solvik småtent. Oddsen på noen av ordene frister. 

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Jeg har for øvrig ikke noe imot Shaman Durek. Mannen virker som om han røyker sokkene sine og tror på illusjoner, men dette deler han med andre religiøse. Prinsipielt er det vanskelig å skille sjamanisme og kristendom, men religionsfriheten er en av mange svært viktige friheter som liberalere skal forsvare for enhver pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar