Ha på telefonen i kveld. Norsk Tipping kan komme til å ringe og du vinner én million kroner

Vinnersjansene for store pengesummer i Lotto er fortsatt fryktelig lave, selv om staten gjennom Norsk Tipping inviterer til supertrekning.

I kveld blir det trukket ut 40 ekstra Lotto-vinnere, vinnere som får utbetaling på én million kroner. Det statlige stuntet kommer trolig til å gi fantastisk Lotto-omsetning, kanskje over 100 millioner kroner i omsetning? For oss nerder blir det spennende å sjekke omsetning, spennende å se hva reklame og omtale gjør med befolkningens lyst til å spille.

Norsk Tipping gjennomfører supertrekning i Lotto fire ganger i året. Alle som har spilt Lotto minst én gang siden den forrige supertrekningen 14. september, er med på årets siste supertrekning i Lotto.

Vinnerne i supertrekningen blir trukket ut tilfeldig blant alle innleverte Lotto-rekker

Innleveringsfristen i Lotto er lørdager klokken 18:00.

Hva er Lotto?
Lotto er et lykkespill der syv hovedtall blir trukket ut av totalt 34 tall. Det blir også trukket ut et tilleggstall. Førstepremien går til spillere som har hovedtallene på samme rekke på kupongen.

Selv om politikere er skeptiske til lykkespill, får det statlige selskapet Norsk Tipping stort spillerom. Spillemidlene, altså overskuddet til Norsk Tipping, bruker politikere til å styre de utvalgte områdene. Det er spillemidlene som er årsaken til den svært røde spillpolitikken i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar