Vant 1,1 milliarder kroner i Lotto

Norske lottopremier, inkludert Vikinglotto, kan vi regne som små premier sammenlignet med gevinster britiske National Lottery opererer med. Steve Thomson (42) vant 1,1 milliarder kroner i det britiske spillet, melder Dagbladet.no.

En del av pengene skal Thomson bruke på å kjøpe nytt hus. Han lover også at det kommer til å dryppe på andre fra den enorme gevinsten.

Vikinglotto
Førstepremiepotten i Vikinglotto i kveld er cirka 144 millioner kroner. Nok penger til at det kan forandre ditt liv hvis du vinner. Du vinner aldri pengene, men uten kupong er du sjanseløs!

Vinnersjanse for 1. premie: 1:98 mill. per rekke. Vinnersjanse for 2. premie: 1:14 mill. per rekke.

Innleveringsfristen hos en kommisjonær eller Norsk Tipping på nett er satt til klokken 18:00.

Spillreklame
Norske myndigheter gjør det de kan for å stoppe spillreklame for kommersielle aktører i det norske markedet. Ett av argumentene formynderne bruker er at spillreklame skaper spillavhengighet. Til tross for dette har staten gjennom Norsk Tipping kjøpt enorme mengder reklameplass foran kveldens Vikinglotto-trekning, fra TV-reklame til reklame i nettaviser og på sosiale medier. Er reklame for private aktører farlig, bør også reklame for staten og Norsk Tipping være problematisk.

Reklame er for øvrig en naturlig del av ytringsfriheten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar