Andreas Børvik kjører Solvik/Andreassen-prosjektet

Alle som liker spill og underholdning bør få seg en spillekonto hos en kommersiell aktør og gjennomføre et prosjekt med spill på objekt med lav odds. Det kan bli veldig spennende for en lav pengesum.

Andreas Børvik, treneren til Honningsvåg Turn & Idrettsforening i 4. divisjon i Finnmark, har nettopp startet på 1,10-prosjektet unge Solvik og Kjell Andreassen har lansert.  Børvik er en habil spiller med gode kunnskaper innenfor idrett. Han kan gjøre en hundrelapp om til masse penger i løpet de neste ukene/månedene.

Prosjektet går enkelt og greit ut på innskudd på 100 kroner. Velg objekt med lav odds, cirka 1,10. 90 spill og alle pengene i hvert spill skal gi godt over 500 000 kroner i fortjeneste. Rått å tenke på!

(Trykk på bildet for større format) 

Ole Dyrstad har satt opp regnestykket, Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene og Stig Erling Kristiansen har satt tallene inn i excel.

Børviks første kuponger:
(Trykk på bildene for større format) 

Andreas Børvik er fotballtrener, lærer, arbeiderpartipolitiker, musiker, Tottenham-supporter og en ganske hyggelig kar.

Hvorfor mase om 1,10-prosjektet?
Hvorfor jeg bruker mase plass på 1,10-prosjektet på dette nettstedet? Jo først og fremst fordi det kan bli veldig spennende for spillerne. Det er også en måte å vise norske myndigheter at oddsen hos internasjonale aktører er ufarlig. En hundrelapp, eller noen hundrelapper på oddsen, er innenfor ansvarlig spill og god sosialpolitikk, argument politikere bruker for å opprettholde enerettsmodellen som er en motbydelig modell for liberalere.

Jeg vil ha en ny og bedre spillpolitikk. 1,10-prosjektet kan presse norsk politikk til høyre dersom mange nok bruker kommersielle aktører til hygge og underholdning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar