Magnus Carlsen favoritt hos Unibet i VM i fischersjakk

Det er klart for VM i fischersjakk. Tre deltakere har den siste måneden kvalifisert seg for sluttspillet i fischersjakk, semifinale og finale. Utøverne som skal kjempe om verdensmesterskapet er Magnus Carlsen, Wesley So, Fabiano Caruana og Jan Nepomnjasjtsjij.

NRK sender verdensmesterskapet med første trekning lørdag ettermiddag.

Hos Unibet ligger det odds på deltakerne. Magnus Carlsen er favoritt med oddsen 1,50. Wesley So har den høyeste oddsen, 9,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Hva er fischersjakk, ifølge Wikipedia:
--Fischersjakk eller Fischer Random Chess, også kalt Chess960, er en variant av sjakk som ble oppfunnet og promotert av tidligere sjakk-verdensmester Bobby Fischer, 19. juni 1996, i Buenos Aires, Varianten benytter samme brett og brikker som standard sjakk, men startposisjonen for offisersbrikkene på første og siste rad er resultatet av en trekning og stilles derfor opp tilfeldig, men alltid som speilbilder av hverandre. Et slikt utgangspunkt begrenser mulighetene for å ha en fordel gjennom å huske åpningstrekk i mange kombinasjoner. Spillerne må i stedet basere seg på allmenn spillestyrke gjennom hele partiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar