Det er ganske dumt om du ikke leverer inn Eurojackpot i dag

Det er så mye penger i førstepremiepotten i Eurojackpot, at de fleste av oss bør levere inn kupong. Nei vi vinner ikke pengene, men uten kupong eller kuponger er vi sjanseløse.

Sjarmen med å delta i lykkespill med enorme premier, er drømmen om den store gevinsten. Mange av oss lever lenge på drømmer. Livet ville vært kjedeligere om vi ikke drømte.

Førstepremiepotten i kveld er på cirka 521 millioner kroner. Det er over en halv milliard kroner. Herregud, så rått!

Det koster kun 25 kroner per rekke. Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00. Besøker du en Norsk Tipping-kommisjonær i løpet av dagen, kjøp en Eurojackpot-kupong.

Grasrotandelen
Bruker du Norsk Tipping, gir du politikerne makt over idrett og kultur i Norge. Én klar ulempe, men du støtter også et lag eller en forening gjennom Grasrotandelen; en klar fordel!

Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. En herlig ordning mange i frivillig sektor nyter godt av. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du inn Eurojackpot i dag på nett eller hos en kommisjonær, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Grasrotandelen er basert på frihet, du bestemmer i stor grad hvem som skal få penger fra deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar