US Open setter litt farge på hverdagen

Skribenten ser kun én ulempe med US Open. En kompis som er politimann, er rape gal etter tennis. Han sender meldinger om tenniskamper på ukristelige tider, klokkeslett der «normale» mennesker sover. Fordelen med meldinger er noen gode tips til oddsen.

US Open fortsetter i natt, og nå er det klart for kvartfinaler på Flushing Meadows-anlegget i New York. Det er hos bookmakere i det norske markedet muligheter til å sette penger på kvartfinalene, men også vinnerne i de ulike US Open-turneringene. Ettersom det er dårlig med fotball for tiden i oddsmenyen, kan tennis være et alternativ for spillere med abstinenser. Husk: Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Det har vært åtte intense dager med tennis så langt, og mer skal det bli når det virkelig tetter seg til over dammen. Hvem tar seg helt til helgens finaler, tro? Eurosport, eller Discovery om du vil, har TV-rettigheter til US Open.

Tilbud fra Comeon
I det norske markedet har bookmakere fra utlandet markedsføringsforbud, en konsekvent av den proteksjonistiske spillpolitikken. Forbudet hindrer ikke aktørene kontakt med kundene.

Comeon har sendt ut et tilbud til kunder med gratisspill på 250 kroner. Det eneste vi Comeon-kunder må gjøre for å få bonusen, er innskudd på 500 kroner. Nam! Bonusordninger er trolig noe av det som vil forsvinne gjennom et system med lisenser. I lisenssystemet er det politikere som setter rammer som aktørene må operere innenfor.

Lisenssystemet er et tap for frihetselskende mennesker, men en seier for problemspillere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar